Plakať je dovolené - Olrinková, Lucia, 1988- (Marenčin PT, spol. s r. o., 2019)
Odkedy Rosie odišla do Londýna, denne bojuje s myšlienkami na návrat. Začína si uvedomovať, že odchod zo Slovenska bol unáhlený. Chýbajú jej kamaráti, chýba jej práca a život, ktorý žila a hlavne, chýba jej Filip. Chalan do ktorého sa neplánovane zaľúbila.