Nevinná žena - Lloyd, Amy (Lindeni, 2018)
Pred dvadsiatimi rokmi na Floride zatkli Dennisa a uväznili ho za brutálnu vraždu mladého dievčaťa. Postupne sa stáva hlavným protagonistom kriminálneho dokumentárneho filmu, ktorý na internete vyvolá veľkú snahu o odhalenie pravdy a pomôže zmeniť pôvodné rozhodnutie súdu. V Anglicku sa Samantha stane posadnutou Dennisovým prípadom. Píše si s ním a on si ju rýchlo získava. Samantha sa zaňho vydá a naďalej bojuje za jeho prepustenie. Keď jej snaha prinesie ovocie, Sam začína objavovať nové podrobnosti.