Objavuj svet chrobákov - Peraboni, Cristina; Banfi, Cristina (Pozri sa pod okienko, 2019)
Okolo nás žije veľa maličkých tvorov, ktoré si často ani nevšimneme: patrí medzi ne hmyz, pavúky a ďalšie drobné živočíchy. Obývajú lesy, púšte, lúky, rybníky, ale nájdeme ich aj u seba doma. Môžu žiť na stromoch a rovnako aj pod zemou.