Vykúpená láska - Rivers, Francine, 1947- (Ukážme svoju nádej!, 2012)
Anjela nečaká od mužov nič iné ako zradu. Ako malé dievčatko ju po matkinej smrti predali za prostitútku. Teraz, po rokoch strávených v nevestincoch, ju pri živote drží len nenávisť namierená proti mužom, ktorí ju zneužívajú a zanechávajú v jej vnútri iba prázdnotu a smrť. Jestvuje láska, ktorá Anjelu ešte môže zachrániť?