Příroda & svět : hravé učení - Kocmanová, Ivana, 1973-; Pecina, Pavel (Axióma, 2016)
Planéty, vesmírne telesá, ročné obdobia, krajiny sveta, prírodne javy, rastlinya zvieratá z celého sveta, ľudské telo. Svetadiely a ichj obyvatelia, mapy, slávne stavby.