Vtáčia búdka : otvor okienko a zaži knižné dobrodružstvo - Robin, Clover; Walden, Libby (Svojtka & Co., s.r.o, 2020)
Pri vode, v tŕstí, na strome... vieš, kde všade môžu hniezdiť vtáky? Poď sa viac dozvedieť o vtáčích búdkach umelo vytvorených príbytkoch, ktoré sú prispôsobené potrebám jednotlivých druhov vtákov. Kačací domček, hniezdo, holubník či sovia búdka nám odkryjú svoje tajomstvá.