Košická čítanka. II., Literárne potulky mestom Košice (8) - Kolcun, Milan, 1969- (UnitedPartners, 2016)
Všetky literárne žánre, vrátane komiksu o Košiciach, grafiti na košickú tému i epigramu. Prenasledovanie Židov, Tolstovjovec v Košiciach i budúca blahoslavená. Doteraz nezverejnené preklady z nemčiny a mad’arčiny.