To sme my - Hoffstädter, Jana H., 1980- (E.J. Publishing, 2020)
Artúr má štyri roky, chodí do škôlky, má rád špagety a svojho najlepšieho kamoša Reného. Žije vo veľkej rodine, v ktorej neustále panuje ruch, spôsobený okrem iného aj tým, že jeho súrodenci občas odídu z domu. Áno, aj na noc. Avšak o pár dní sa vždy vrátia.