Veľká knižka : veselé nezmysly pre malých rozprávačov - Ahlgrimm, Achim; Škovierová, Barbora, 1977- (Presco Group, a.s, 2018)
V tejto knižke nájdete viac ako 200 popletených vecí a bláznivých situácií, ktoré čakajú, až všetko uvediete na pravú mieru. Poriadne si obrázky popozerajte a odhaľte všetky chyby, omyly, nezmysly a motanice.