Šaca rozpráva- : staré príbehy z historických obcí Šaca a Buzinka - Szabó, Slavomír, 1964-; Kratyinová, Zuzana; Bolčová, Silvia; Korpa, Juraj (Vienala, 2018)
Desať tradovaných a historicky verných príbehov z pamäte obyvateľov historických obcí Šaca a Buzinka. Najstarší pamätníci v nich rozprávajú, čo prežili oni, alebo ich rodičia a známi. Buzinka časom splynula so Sacou a dnes je súčasťou mesta Košice - tvorí jej mestskú časť.