Kechnecké poviedky : staré príbehy z obce Kechnec - Szabó, Slavomír, 1964-; Bolčová, Silvia; Kratyinová, Zuzana (Vienala, 2018)
Milá a zábavná cesta do kechneckej minulosti. Najstarší obyvatelia Kechneca rozprávajú historky, ktoré sa viazali ku každému krížu, studničke, mostu či pahorku.