Č[ís]la. 2, Chaos - Ward, Rachel (Egmont ČR, 2011)
Adam je šestnásťročný chlapec, rovnako ako jeho matka aj on vidí čísla. Keď sa niekomu pozrie do očí, vidí ich. Spočiatku nevedel, čo znamenajú. V deň smrti svojej matky pochopil, že sú to dátumy smrti. V Adamovom živote sa schyľuje k niečomu oveľa horšiemu; všetci okolo neho majú dátum 1.1.2027.