Děti a jejich sexualita : rádce pro rodiče a pedagogy (CPress, 2014)
Cieľom tejto publikácie je predat čitateľom z radov rodičov, pedagógov, vychovávateľov a sociálnych pracovníkov nielen potrebné informácie, ale zoznámi ich tiež aj s modelovými príkladmi z praxe a priniesť inšpirácie pre ďalšie výchovné či vzdelávacie pôsobenie.