Môj brat sa volá Jessica - Boyne, John, 1971- (Slovart, 2020)
Jason je veľmi obľúbený a atraktívny chlapec, športovo zameraný, hraje futbal a randí s každým dievčaťom. To sa náhle zmení zo dňa na deň, keď už nedokáže ďalej predstierať "normálny" život anglického puberťáka a rozhodne sa rodine oznámiť, že je v skutočnosti dievčaťom v chlapčenskom tele.