Požierači neba - Giordano, Paolo (Slovart, spol. s r.o, 2019)
Letá na juhotalianskom vidieku pri mestečku Speziale sú pre Teresu časom nesmiernej nudy. Jedného dňa jej však do života vtrhnú traja chlapci - bratia, no nie pokrvní, takmer ešte deti, plní nespútaných a čistých túžob ako ona. Uprostred víru udalostí, ktoré Terese navždy zmenia život, stojí Bern, ktorý ostatných priťahuje ako magnet a posúva ich za hranicu dovoleného.