Dějiny legendárních zemí a míst - Eco, Umberto, 1932-2016 (Argo, 2013)
Sprievodca na obrazovo bohatej zdokumentovanej ceste ďalekých, bájnych, neznámých krajín ( Atlantída, Šťastné ostrovy, Eldorádo) nám ukazuje ich obyvateľov aj vášnivých hrdinov.