Elon Musk a hľadanie fantastickej budúcnosti : vydanie pre mladých čitateľov - Vance, Ashlee, 1977- (Citadella, 2019)
Je inovatívny, optimistický a hyperaktívny, najlepší vzor pre začínajúceho podnikateľa. Od svojich skromných začiatkov v Južnej Afrike sa Elon Musk stal najpodnetnejším podnikateľom sveta, zakladateľom spoločností PayPal, SpaceX, Tesla aSolarCity.