Kamoš obor - Dahl, Roald (Enigma Publishing, spol. s r.o, 2018)
Môže malé dievčatko zvíťaziť nad hroznými, ozrutnými obrami - ľudožrútmi, ktorí šíria strach po celej krajine? Máte pravdu - nemôže. Iba ak ... iba ak by jej pomohol dobrý kamarát, rovnako veľký ako oni - Kamoš obor. A nemyslite si, že malá Sophia prežíva v príbehu iba strach a napätie. Kamoš obor je totiž veľmi zábavný spoločník a Sophiu i vás často rozosmeje.