Kniha o moři : aneb Umění lovit ve čtyřech ročních obdobích na otevřeném moři z gumového člunu žraloka grónského - Stroksnes, Morten Andreas, 1965- (Argo, 2018)
Rozprávanie o všetkom, čo súvisí s morom. Príbeh dvoch priateľov, ktorí sa rozhodli uloviť si svojho prvého veľkého žraloka.