Kulinárska encyklopédia : viac než 1000 potravín, surovín a prísad - Pils, Ingeborg (Slovart, 2012)
Spoznajte a ochutnajte neznáme špeciality alebo opätovne objavte druhy ovocia a zeleniny, ktoré už takmer upadli do zabudnutia.