Módní kmeny - Young, Caroline (Slovart, 2017)
Prehľad módnych smerov a štýlov mladých ľudí v uplynulých sto rokoch. V knihe se dozviete, aké obliekanie je typické pro každú subkultúru, či ide o teddy boys, hippies alebo punk, a aké sú jeho korene.