Street Art : súčasná mestská výtvarná scéna - Mattanza, Alessandra, 1971- (Slovart, 2018)
V posledných desaťročiach sa výtvarné umenie presunulo z múzeí, zo súkromných zbierok a z galérií do ulíc. Bohato ilustrovaná kniha Street Art sa snaží zachytiť práve tento fenomén.