Zvedavé otázky a odpovede : Moje telo - Rooney, Anne, 1959- (Slovart, 2020)
Z čoho je zložená tvoja kostra? Prečo sú bunky také výnimočné? Ako to, že si všetko pamätáš? Kniha prináša odpovede na všetky zvedavé otázky o našom tele.