Okultismus, čarodějnictví a magie : ilustrované dějiny - Dell, Christopher (Slovart, s.r.o, 2017)
Táto kniha je fascinujúcou históriou vecí skrytých, mystických a pochádzajúcich z iného sveta. Jednotlivé profily základných pojmov a náhľady do medzikultúrnych tém dopĺňajú stovky ilustrácií.