Harry Potter : rekvizity a artefakty - Revenson, Jody (Slovart, spol. s r.o, 2017)
Úžasné čokoládové hostiny, lietajúce metly, noviny s pohyblivými obrázkami, vrešťadlá či čarovné lampy - to je iba hŕstka magických výtvorov, ktoré boli navrhnuté pre filmy o Harrym Potterovi a ktoré navždy oživili filmové plátno.