Henri de Toulouse-Lautrec - Düchting, Hajo, 1949-2017 (Slovart, 2017)
Henri de Toulouse-Lautrec na svojich maľbách, litografiách a plagátoch zvečnil nezabudnuteľné obrazy Paríža z obdobia Belle Époque. Plagáty, ktoré tento maliar a grafik vytvoril pre kabaret Moulin Rouge na Montmartri, sú nesmierne obľúbené ešte aj dnes.