Sladká kniha domácích bonbonů : od jednoduchých po působivé - jak připravit domácí karamely, fudge, tvrdé bonbony, fondán, tofé a další - LaBau, Elizabeth (Slovart, 2013)
Viac než 50 receptov cukríky, fondán, karamel, tofé, fudge, lanýže, pralinky, cukríky marshmallow i ovocné a orechové cukrovinky. Základy prípravy domácich cukroviniek. Všetko, čo potrebujete vedieť o vybavení, surovinách a technikách.