Huby strednej Európy - Bacon, Josephine (Slovart, spol. s r.o, 2019)
Užitočné informácie, pomocou ktorých určíte 150 druhov húb strednej Európy. Pri každom druhu nájdete údaje o stanovišti, jednu až dve fotografie s opisom významných rozlišovacích znakov, údaje o kuchynskej úprave a uskladnení.