Nechutné trávenie - Arnold, Nick, 1961- (Príšerná veda, 2015)
Kniha nám objasní, ktoré ochorenie spôsobuje krvácanie z očí, prečo nesmú astronauti pred letom do vesmíru jesť fazuľu alebo ktorá časť mozgu má na starosti vracanie.