Najchutnejšie koláče s posýpkou na každú príležitosť - Jaros, Patrik (Slovart, spol. s r.o, 2013)
Publikácia predstavuje výber naozaj najlepších receptov na tradičné koláče s posýpkou, aké robili naše staré mamy, ale aj receptov ponúkajúcich nečakané nové kombinácie a chute. Na výber je 40 výnimočných koláčov s posýpkami na každú príležitosť.