Boh je mladý - Leoncini, Thomas, 1985-; František, pápež, 1936- (Fortuna Libri, 2018)
Pápež František v rozhovore so známym talianskym spisovateľom Thomasom Leoncinim uvažuje o závažnych aktuálnych témach súčasnosti ako: vplyv konzumnej spoločnosti na mladého človeka, akú úlohu zohráva priemysel krásy a plastickej chirurgie, ako si má nájsť mladý človek miesto v spoločnosti, čo zapríčiňuje krízu životného prostredia, majú byť mladí ľudia ambiciózni alebo nie?