Aha, ja rastiem! : desať zázračných týždňov v duševnom i telesnom vývine vášho dieťaťa počas prvých 20 mesiacov jeho života - Rijt, Hetty van de; Plooij, Frans X. (Aktuell vydavateľstvo, s.r.o, 2018)
Autori knihy poskytujú rodičom aj odborníkom overené, rokmi získané pohľady na rozvíjajúce sa myslenie dieťaťa. Vhodné hry a komunikačné techniky, ktoré odporúčajú pre rôzne časové obdobia vývinu dieťaťa, pomáhajú rodičom správne dieťa pochopiť a citlivo s ním nadviazať kontakt.