Precvičovanie pravopisu : slovenský jazyk pre 6. ročník - Labdíková, Martina; Dankaninová, Alexandra; Degúlová, Miroslava (Taktik, 2018)
Životné a neživotné podstatné mená, delenie prídavných mien, spôsob slovies, vetná skladba a vetné členy.