Ukáž, čo máš v plienočke! - Van Genechten, Guido (Fortuna Junior, 2018)
Malá myška je veľmi zvedavá. Všetko musí preskúmať, dokonca aj plienočky svojich kamarátov - zajačika, kozičky, prasiatka, kravičky, psíka.