Queen : největší ilustrovaná historie korunních králů rocku - Sutcliffe, Phil; Hince, Peter; Mack, Reinhold; Rock, Mick; Squier, Billy (Slovart, s.r.o, 2019)
Cez 500 fotografií a suvenírov z celého sveta, zachytávajúcich koncerty aj zákulisie slávnej hudobnej rockovej skupiny. História skupiny Queen ako aj články a ilustrácie popredných rockových kritikov.