Telo ako posilňovňa : 90-dňová výzva pre ženy - Lauren, Mark, 1972-; Galinski, Julian (TIMY PARTNERS, spol. s r.o, 2015)
Najúspešnejšie a najefektívnejšie fitnesové cvičenia dneška. Osvedčená koncepcia bez prístrojov, iba hmotnosťou vlastného tela, ktoré slúži ako záťaž. Okrem tréningového programu tu nájdeš aj typy na zdravé jedlá.