Verity - Hoover, Colleen, 1979- (Lindeni, 2020)
Slávna spisovateľka Verity Crawfordová má ťažkú autonehodu a nedokáže dopísať svoju úspešnú knižnú sériu. Ponuku dokončiť jej dielo prijíma Lowen Ashleighová. V snahe nájsť dosť materiálu, prichádza do domu Crawfordovcov. V pracovni nečakane odhalí Veritinu autobiografiu a odhaľuje jej desivé tajomstvá a šokujúce priznania a spomienky.