Nezničiteľní : dychvyrážajúce príbehy ľudí, ktorých život visel na vlásku - Long, David (Albatros Media Slovakia, s.r.o, 2020)
Doktor, ktorý operoval sám seba. Horolezec, ktorý prežil lavínu. Pilot, ktorý padol do sopky. Všetci títo hrdinovia majú spoločnú jednu vec: pozreli sa smrti do očí, čelili zdanlivo vopred prehratej bitke a predsa prežili, aby mohli vyrozprávať svoj príbeh.