Dokonalé prekvapenie - Kinsella, Sophie, 1969- (Lindeni, 2020)
Silvia a Dan žijú spolu desať rokov. Majú krásne deti, ich manželstvo je šťastné a myslia si, že sa navzájom dobre poznajú. Až kým im lekár neoznámi, že majú dobré zdravie a teda aj predpoklad, že budú dlho žiť. Predpovedal im ešte šesťdesiatosem rokov spoločného života. A vtedy to všetko začalo.