Dějiny československého komiksu 20. století : 1900-1964. 1 - Prokůpek, Tomáš, 1975-; Kořínek, Pavel, 1981-; Foret, Martin, 1980-; Jareš, Michal, 1973- (Filip Tomáš - Akropolis, 2014)
Prierez komiksovou tvorbou známych autorov - Lada, Sekora, Klapač - uverejňovaných v detských novinách a časopisoch, ale aj v časopisoch pre dospelých. Vznik a vytváranie seriálu Rychlé šípy.