Dějiny československého komiksu 20. století. Rejstříky - Prokůpek, Tomáš, 1975-; Kořínek, Pavel, 1981-; Foret, Martin, 1980-; Jareš, Michal, 1973- (Filip Tomáš - Akropolis, 2014)
Medailóny komiksových tvorcov, registre a zoznamy použitej literatúry.