Dějiny československého komiksu 20. století : 1964-2000. 2 - Prokůpek, Tomáš, 1975-; Kořínek, Pavel, 1981-; Foret, Martin, 1980-; Jareš, Michal, 1973- (Filip Tomáš - Akropolis, 2014)
Tvorba Jozefa Scheka, Káji Saudka, Františka Rolečka, Boženy Plocháňovej, Jiřího Petráčkaka ako aj prekladové obrázkové seriály uverejňované v detských časopisoch a v časopisoch pre dospelých.