Nebojme se bát : nebojácná knížka o tom, jak se nebát svého strachu - Marešová, Jana (Práh, 2018)
Strachy o ktorých rozprávajú deti - tréma, neistota, strach zo zlej známky, nočné mory, strach z pavúkov. Autorka radí deťom ako tie strachy prekonať jednoduchou riekankou alebo zaklínadlom.