Oskare, plav! - Kurková Nožičková, Martina, 1987-; Csicsely, Lukáš, 1989- (Pop-Pap, s.r.o, 2018)
Príbeh o malom tuleňovi Oskarovi, ktorý sa v ďalekej Antarktíde nechce učiť plávať. Nakoniec sa mu to preds podarí.