Proč obrazy nepotřebují názvy - Horák, Ondřej, 1976- (Labyrint, 2014)
Napínavý detektívny príbeh v komiksovej podobe sa odohráva v galérii, kde sa čitateľ dozvedá o najvýznamnejších umeleckých smeroch na prelome 19. a 20. storočia - realizmus (Berbizonská škola), impresionizmus, expresionizmus, fauvismus, kubizmus.