Kocour : 30 nej - Fischmeister, Petr (Medvídek Poe, 2014)
S kocúrom zažijete neuveriteľné dobrodružstvá, zoznámite sa s majiteľom kocúra Pifom, so slečinkou, tiež s potkanom Kurdějom, s Rudovousem, Madam Hortenziou, Zaváraninovým mužom. Jednotlivé príbehy doplňajú bohaté ilustrácie a tri komiksy.