Neohrožené ženy : sto padesát let boje za volnost, rovnost a sesterství - Breen, Marta, 1976-; Jordahl, Jenny, 1989- (Argo, 2019)
Pred 150 rokmi ženy nemali hlasovcie právo, nesmeli pracovať až pokým sa nezačali združovať. Kniha rozpráva o dramatických okamihoch v dejinách ženského hnutia, ktoré sú dodnes inšpiratívne a fascinujúce.