Dlouhý John Silver : 1: Lady Vivian Hastingsová, 2: Neptun - Lauffray, Mathieu, 1970-; Dorison, Xavier, 1972- (Světové komiksy česky, 2018)
Kapitag Hastings vyrazí za pokladom do krajiny Inkov. Keď zmizne, jeho žena sa vydáva po jeho stopách. So sebou si berie piráta Johna Silvera.