Nahá pravda - Keeland, Vi (spisovateľka) (Ikar, a.s, 2020)
Šéf právnickej firmy požiadal svoju pracovníčku Laylu aby sa stala poradkyňou nádejného klienta. Keď však vošla do zasadačky, kde sa mala stretnúť s klientom, spanikárila. Zistila, že muž, ktorému má radiť v právnych záležitostiach je jej bývalý priateľ Gray Westbrook.