Obhliadka bytu - Backman, Fredrik, 1981- (Ikar, a.s, 2020)
Bláznivá tragikomická rukojemnícka dráma. Neúspešný bankový lupič sa zamkne v byte s rukojemníkmi, neskôr sa vzdá a rukojemníkov prepustí. Keď do bytu vtrhnú policajti, nájdu ho prázdny. Ako sa lupičovi podarilo uniknúť?